Share
View previous topicGo downView next topic
aimer5807
Junior Member
Junior Member
Posts : 3
Join date : 2017-11-11

Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Sat 11 Nov 2017, 8:25 am
Memandangkan patch ni bnyak barang barg baru, so kalo bole make a way to get several important item dlm game ni untuk optimize dengan barang baru.
Antara yg penting ialah :
1.BloodMark
2.BloodMedal
3.Valor Insignia (gear mythic arena)
4.Ancient Coin.

then, untuk daily passport i recommend untuk put up +7 bundle of new manastone ( can select power,knowledge,etc).
quantity dlm 1 bundle ikut la. hahaha.
avatar
Aerie
Admin
Admin
Posts : 45
Join date : 2014-06-06
Location : Character Creation Screen
http://zexyaion.com

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Sat 11 Nov 2017, 8:32 am
Orait cadangan akan dipertimbangkan. Developer Cypher akan reply dalam masa terdekat.

Tqvm bro hehe
avatar
Cypher
Developer
Developer
Posts : 169
Join date : 2014-06-05
Location : Earth

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Sat 11 Nov 2017, 8:40 am
Alright. Untuk segala jenis token yg disebutkan akan diusahakan tempat yg sesuai/increase chance untuk gain (bergantung pada keadaan yg penting farmable solo/pt)

Yg +7 bundle tu camne ek. Sorry xdapat imagine lg camne hehehe
aimer5807
Junior Member
Junior Member
Posts : 3
Join date : 2017-11-11

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Sat 11 Nov 2017, 11:27 am
manastone dia bentuk 3 segi mcm ni. lvl 66 ke atas je bole pakai manastone ni. start dari +1 dan max pada +10.
+1 hingga +6 warna kuning, +7 hingga +9 warna merah dan last sekali +10 warna purple.

avatar
Cypher
Developer
Developer
Posts : 169
Join date : 2014-06-05
Location : Earth

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Sat 11 Nov 2017, 8:49 pm
Orait. Tq atas pencerahan. Kami akan buat yg terbaik
aimer5807
Junior Member
Junior Member
Posts : 3
Join date : 2017-11-11

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Mon 13 Nov 2017, 12:24 am
Btw, drop tempering kat mana ye nk dpt ? Omega drop dah cun. kalo tempering drop dari mob pon ok juga.
avatar
Aerie
Admin
Admin
Posts : 45
Join date : 2014-06-06
Location : Character Creation Screen
http://zexyaion.com

Re: Ni ade sedikit idea untuk patch 5.1 ni

on Tue 14 Nov 2017, 7:35 am
aimer5807 wrote:Btw, drop tempering kat mana ye nk dpt ? Omega drop dah cun. kalo tempering drop dari mob pon ok juga.

http://zexyaion.forumms.net/t195-today-server-update-14-november-2017-1-50-a-m

6. Added Tempering Solution to drop at Illuma and Nosvold.

Enjoy! Laughing
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum