Share
Go down
PainisCupcakes
Junior Member
Junior Member
Posts : 19
Join date : 2017-06-28
Age : 22

mencari ubat.. sembuh penyakit bug

on Sun 19 Nov 2017, 2:09 pm
hi.. saya memerlukan ubat dari DEV

ciri-ciri bug dia :-

Asmodian Campaign (Agent Peregrine' call)
-dh siap follow instruction by npc. dia suruh farm something kt mob area Norsvold tetapi Mob tu hanya 1 je yg available.
-Obtain Moonlight magic stone, Starlight magic stone and golden magic stone the report back to Temple Manager corto
(punca dia mob yg dh di highlight by npc cuma 1 saja mob yang drop suppose same type mob pon drop tapi quest xupdate sbb mob tu tak drop quest item)
Asmodian Campaign (How to use Essence)
-seperti yg saya telah beritahu sebelum ni icon di bar exp gauge bulat tiada di situ.

Dungeon :-
(Drakenseer's Lair)
-Seems look fine tapi.. too many ads spawn bila cuba nak kill generator barrier.

Aetherforging :-
-separuh player ada yang boleh buat craft aetherforging tapi sesetengah player ada xdpt nk craft.. proficiency 0 and merah xbole craft any lower or higher recipe.

Archdaeva/Xdaeva :-
(Raise stats problem)
-di part Archdaeva/Xdaeva skills somehow bila skill yang available sudah unlock ia jadi 58300 padahal raise 1.

Stigma
-Stigma even dah difuse with same stigma tapi skill stats xnaik damage masih kekal sama..

Sekian..
avatar
Aerie
Admin
Admin
Posts : 47
Join date : 2014-06-06
Location : Character Creation Screen
http://zexyaion.com

Re: mencari ubat.. sembuh penyakit bug

on Wed 22 Nov 2017, 11:41 am
PainisCupcakes wrote:
Asmodian Campaign (Agent Peregrine' call)
-dh siap follow instruction by npc. dia suruh farm something kt mob area Norsvold tetapi Mob tu hanya 1 je yg available.
-Obtain Moonlight magic stone, Starlight magic stone and golden magic stone the report back to Temple Manager corto
(punca dia mob yg dh di highlight by npc cuma 1 saja mob yang drop suppose same type mob pon drop tapi quest xupdate sbb mob tu tak drop quest item)
Asmodian Campaign (How to use Essence)
-seperti yg saya telah beritahu sebelum ni icon di bar exp gauge bulat tiada di situ.

Noted akan disemak.

PainisCupcakes wrote:
Dungeon :-
(Drakenseer's Lair)
-Seems look fine tapi.. too many ads spawn bila cuba nak kill generator barrier.

Noted, leh nyatakan Nama NPC berkaitan?

PainisCupcakes wrote:
Aetherforging :-
-separuh player ada yang boleh buat craft aetherforging tapi sesetengah player ada xdpt nk craft.. proficiency 0 and merah xbole craft any lower or higher recipe.

Noted. Benda ni dev da highlight.

PainisCupcakes wrote:
Archdaeva/Xdaeva :-
(Raise stats problem)
-di part Archdaeva/Xdaeva skills somehow bila skill yang available sudah unlock ia jadi 58300 padahal raise 1.

Untuk isu ni, best solution untuk masa sekarang adalah relog char je.

PainisCupcakes wrote:
Stigma
-Stigma even dah difuse with same stigma tapi skill stats xnaik damage masih kekal sama..

Noted. Forwarded to dev for attention.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum