Share
View previous topicGo downView next topic
avatar
PainisCupcakes
Junior Member
Junior Member
Posts : 16
Join date : 2017-06-28
Age : 21

mencari ubat.. sembuh penyakit bug

on Sun 19 Nov 2017, 2:09 pm
hi.. saya memerlukan ubat dari DEV

ciri-ciri bug dia :-

Asmodian Campaign (Agent Peregrine' call)
-dh siap follow instruction by npc. dia suruh farm something kt mob area Norsvold tetapi Mob tu hanya 1 je yg available.
-Obtain Moonlight magic stone, Starlight magic stone and golden magic stone the report back to Temple Manager corto
(punca dia mob yg dh di highlight by npc cuma 1 saja mob yang drop suppose same type mob pon drop tapi quest xupdate sbb mob tu tak drop quest item)
Asmodian Campaign (How to use Essence)
-seperti yg saya telah beritahu sebelum ni icon di bar exp gauge bulat tiada di situ.

Dungeon :-
(Drakenseer's Lair)
-Seems look fine tapi.. too many ads spawn bila cuba nak kill generator barrier.

Aetherforging :-
-separuh player ada yang boleh buat craft aetherforging tapi sesetengah player ada xdpt nk craft.. proficiency 0 and merah xbole craft any lower or higher recipe.

Archdaeva/Xdaeva :-
(Raise stats problem)
-di part Archdaeva/Xdaeva skills somehow bila skill yang available sudah unlock ia jadi 58300 padahal raise 1.

Stigma
-Stigma even dah difuse with same stigma tapi skill stats xnaik damage masih kekal sama..

Sekian..
avatar
Aerie
Admin
Admin
Posts : 47
Join date : 2014-06-06
Location : Character Creation Screen
http://zexyaion.com

Re: mencari ubat.. sembuh penyakit bug

on Wed 22 Nov 2017, 11:41 am
PainisCupcakes wrote:
Asmodian Campaign (Agent Peregrine' call)
-dh siap follow instruction by npc. dia suruh farm something kt mob area Norsvold tetapi Mob tu hanya 1 je yg available.
-Obtain Moonlight magic stone, Starlight magic stone and golden magic stone the report back to Temple Manager corto
(punca dia mob yg dh di highlight by npc cuma 1 saja mob yang drop suppose same type mob pon drop tapi quest xupdate sbb mob tu tak drop quest item)
Asmodian Campaign (How to use Essence)
-seperti yg saya telah beritahu sebelum ni icon di bar exp gauge bulat tiada di situ.

Noted akan disemak.

PainisCupcakes wrote:
Dungeon :-
(Drakenseer's Lair)
-Seems look fine tapi.. too many ads spawn bila cuba nak kill generator barrier.

Noted, leh nyatakan Nama NPC berkaitan?

PainisCupcakes wrote:
Aetherforging :-
-separuh player ada yang boleh buat craft aetherforging tapi sesetengah player ada xdpt nk craft.. proficiency 0 and merah xbole craft any lower or higher recipe.

Noted. Benda ni dev da highlight.

PainisCupcakes wrote:
Archdaeva/Xdaeva :-
(Raise stats problem)
-di part Archdaeva/Xdaeva skills somehow bila skill yang available sudah unlock ia jadi 58300 padahal raise 1.

Untuk isu ni, best solution untuk masa sekarang adalah relog char je.

PainisCupcakes wrote:
Stigma
-Stigma even dah difuse with same stigma tapi skill stats xnaik damage masih kekal sama..

Noted. Forwarded to dev for attention.
View previous topicBack to topView next topic
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum